Csicsókafőzelék
2014.11.21. 10:16
- 50 dkg csicsóka
- 1 közepes krumpli
- 1 kisebb paszternák
- só, bors, majoranna, fokhagyma granulátum, szárított snidling
- 1 babérlevél
- 3 ek olaj
A megpucolt zöldségeket enyhén sós vízben feltettem főni. Miután a csicsóka szétfőtt, hozzáadtam a fűszernövényeket és az olajat, pár percig még főztem és kb. fél órát lefedve állni hagytam, hogy picit összeérjenek az ízek.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.