Almapép

2014.05.20. 13:45

Apple Alma

Az első gyümölcsnél jött a dilemma: mi is legyen és azt hogy csináljam? Bármily' meglepő, édes alma lett. Kapásból egy sárga golden, de nem volt jó választás, túl száraz. A ded végülis megette, de... Második nekifutásra jött az idared és az almareszelő :-) Innentől nyert ügyem volt, fogyott az almapüré rendesen.

A meghámozott, kimagozott almát nyersen lereszeltem, majd vagy magában tártam az éhes gyerkőc színe elé, vagy kevertem pl. krumplipürével. Minél több leve van, annál jobb.A krumpli egész jól kompenzálja az alma brutálisan édes ízét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása