Mángold
2014.11.21. 10:21
- 30 dkg mángold
- 1 közepes krumpli
- só
- bors
- fokhagymapor
- liszt
- joghurt
- 2 egész csirkemáj
A krumplit enyhén sós vízben feltettem főni. Amikor nagyjából megfőtt, hozzáadtam az alaposan megmosott és felvágott mángold leveleket. Semmit sem vágtam ki belőlük (pl. a főeret a levélből vagy a szárat)! Amikor megfőtt minden, behabartam és hozzáadtam a fűszereket. Némi botmixerezés után egy kevés olajon megsütött csirkemájjal tálaltam. A gyerkőc odáig volt érte, nagy kedvenc lett :)
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.